Klimaaftalen

målbare og bæredygtige energibesparelser​

til gavn for klimaet og din virksomheds økonomi

En klimaaftale med NRGreen dækker alle virksomhedens behov med fuld garanti og service, når der skal skiftes fra sort til grøn energi. Aftalen kan finansieres i op til 20 år. Vi finder altid en løsning, hvor nye udgifter kan betales med de penge, der spares.

Så du skal ikke ud og finde nye penge.

Klimaaftalen hos NRGreen er en helhedsløsning. Når analysen er foretaget og kontrakten underskrevet, så klarer vi resten.

23

Ton mindre

CO2-udledning

94.464

kWh besparelse
på forbrugsstrøm

153.504

Kr. besparelse
pr. år

KLimaaftalen i praksis

Sådan arbejder vi

  • NRGreen analyserer din virksomheds energibehov og foreslår den mest miljørigtige løsning til den bedste pris.
  • NRGreen står for ansøgninger, tilladelser og alt det administrative.
  • Vi indgår aftaler med leverandører og installatører.
  • NRGreen sørger for, at alle ny udgifter kan betales med de penge I sparer.
  • Når løsningerne er installeret, står vi for drift og vedligehold.
NRGreen klimaaftalen

Elregningen blev mindre

“Vi kan se at vores elregning er blevet meget mindre, efter vi er gået over til at producere vores egen strøm med solceller. Vi sparer ca. 130.000 om året, så det er en ren gevinst. Det har været nogle flinke folk, og det har været et godt samarbejde.”

Bjarne Hansen, Pedel
- Holte-Hus Efterskole

En Besparelse på 60%

“Man er konstant på udkig efter projekter, der kan give besparelser og som samtidig er grønne. Projektbeskrivelsen i Klimaaftalen lovede os en besparelse på godt 60%, og det holder.”

Flemming Skovgaard
Eliasen, Driftsleder
- Plejecenter Fælledgarden

Produkter

VI LEVERER

NRGreen solceller

Solceller

Med etablering af eget solcelleanlæg får din virksomhed en grøn profil med en CO2-neutral el-produktion, der er synlig for omverden.

NRGreen ventilation

Ventilation

Få et bedre indeklima og en energieffektivisering med nye EC-motorer i virksomhedens ventilationsanlæg. En udskiftning af motorerne giver op til 50 % energibesparelse.

NRGreen varmepumper

Varmepumper

I takt med udfasning af olie og gas vil varmepumpen være fremtidens varmekilde. Med etablering af varmepumper vil din virksomhed opnå op til 80 % energibesparelse samt store CO2-besparelser for omverden.

NRGreen belysning LED

Belysning

LED-belysning er en let energiløsning med stor effektivitet, hvor din virksomhed kan opnå op til 70% besparelse. LED har en lang levetid på op til 50.000 timer.

NRGreen brugsvand

Brugsvand

Opsætning af miljørigtige brugsvands-armaturer sparer både vand og energi uden at gå på kompromis med tryk og temperatur. Her kan din virksomhed opnå op til 50% energibesparelse.  

NRGreen_icons-charger_korrektur

Ladestandere

Med flere og flere elbiler er ladestandere uundværlige i virksomheder og i lejlighedskomplekser. En fremtidssikret operatør uafhængig løsning fra NRGreen er  forbundet til back-end systemet i real time for fleksibel fakturering. 

Scroll til toppen