Vil du også være en af de miljøvenlige virksomheder?

Den grønne omstilling står og banker på døren, og det har den gjort i en god rum tid nu. Vi har alle sammen et fælles ansvar for at gøre vores tilværelse lidt grønnere, og hos NRGreen har vi gjort det til vores vigtigste mission at skabe miljørigtige løsninger til virksomheder, som ønsker at implementere bæredygtighed i deres virksomhed. Sådan et valg skal for en dansk virksomhed være nemt at træffe, og derfor tilbyder vi hos NRGreen en helhedsløsning, men den kommer vi tilbage til. 

Valget om at blive en bæredygtig virksomhed er ligeledes et stort ansvar, som vi mener, skal lægges i de rette hænder. Hos NRGreen er vi meget stolte af at være medlem af brancheforeningen Dansk Solcelleforening. I samarbejdet med dem ønsker vi at udbrede kendskabet til solceller generelt, samt til forskningen bag og udviklingen af solcelleanlæg. Derudover ønsker vi at støtte forskellige initiativer, som fremmer efterspørgslen på solceller. Og så bestræber vi os på at kommunikere de mange muligheder for solceller til landets politikere og relevante myndigheder, så de har solceller i deres overvejelser, når de træffer forskellige love og bekendtgørelser, som har den grønne omstilling på dagsordenen.

Helhedsløsninger til miljøvenlige virksomheder

Og som lovet er vi tilbage ved den førnævnte helhedsløsning. For at gøre valget lettere at træffe tilbyder vi hos NRGreen en helhedsløsning, som vi kalder vi for en Klimaaftale. Her foretager vi en grundig gennemgang af virksomhedens energibehov. Ud fra disse beregninger tilbyder vi en aftale til jer, som både er god for klimaet, men også for jeres virksomheds økonomi. Vi står for bureaukratiet, driften og vedligeholdet. Det er ikke en omkostningsrig affære – besparelsen bruges nemlig til afbetalingen af den grønne investering. 

Vores klimapartnere er nu miljøvenlige virksomheder

Vi ønsker at sætte fokus på bæredygtige danske virksomheder og med dette fortælle, hvordan mange andre virksomheder før jeres har truffet et bæredygtigt valg om at blive en miljøvenlig virksomhed. Hos NRGreen er vi meget stolte af vores forskellige klimapartnere, og vi vil derfor gerne benytte lejligheden til at præsentere dem her. 

Kloge unge mennesker produceres i miljøbevidste virksomheder

At investere i solceller er lige så vigtigt, som at investere i den danske ungdom og agere forbilledligt i kampen om vores fælles klimaaftryk. Det har vi gjort ved at blive klimapartnere med flere danske uddannelsesinstitutioner, som nu kan betragte sig selv som miljøbevidste virksomheder med solcelleanlæg på tagene. En uddannelsesinstitution er en virksomhed på lige fod med så mange andre virksomheder – de producerer nemlig dygtige unge mennesker.

Når vi investerer i vores uddannelsesinstitutioner, investerer vi i vores fremtid. En fælles fremtid, som står på skuldrene af samtlige unge mennesker, som kan kigge ind i at skulle bære et tungt klimaansvar. Det har derfor givet rigtig god mening at vi, hos NRGreen, gennem årene har indgået samarbejder med mange forskellige uddannelsesinstitutioner.

Det drejer sig om disse, nu, miljøvenlige uddannelsesinstitutioner: 

Dette viser et entydigt billede af, at de danske uddannelsesinstitutioner ønsker at være miljøbevidste virksomheder, som har mere end blot de unge menneskers faglige fremtid for øje. 

En af de miljøvenlige virksomheder laver grøn is

Solceller virker i kraft af solenergi, og solenergi er den energi, som optages fra solens lys. Men solen er, foruden at være en vedvarende energikilde, meget mere end det. Den er symbolet på, at sommeren er over os, og hvad bedre end en kold is, når varmen maler røde penselstrøg på vores kinder?  

Når du tænker på grøn is, tænker du sikkert på en lækker pistacieis eller en læskende champagnebrus til at køle sig på. Når vi siger grøn is, mener vi faktisk, at virksomheden, som har lavet din is, er grøn. Ikke i udseende, men i deres valg om at blive en bæredygtig virksomhed. 

Hansen Flødeis tilbyder deres kunder et scoop af deres mange lækre varianter af flødeis. Selv gjorde vi et scoop, da vi indgik et klimapartnerskab med dem. Det gjorde dem til en bæredygtig virksomhed, og det kan du læse meget mere om her.

Ved at blive klimapartnere med os, og dermed en af vores miljøvenlige virksomheder til porteføljen, kan Hansens Flødeis nu, med god samvittighed, servere al slags velsmagende is til varme sommerdage.

Miljøvenlige virksomheder laver mere end bare grøn ost 

Hvad der ikke har godt af at stå i solen for længe, er en ostemad eller en liter mælk, og det skal helst heller ikke være grønt, når man åbner det – medmindre der selvfølgelig er tale om mugost. 

Hvad der derimod gerne må være grønt er de virksomheder, som står bag de mange mejeriprodukter. De selvsamme mejeriprodukter, som vi dagligt nyder godt af på franskbrødet, over havregrynene eller i morgenkaffen. Vi taler her om vores klimasamarbejder med Nørager Mejeri og Thise Mejeri

Nørager Mejeri har valgt et jordbaseret solcelleanlæg som deres grønne løsning, og Thise Mejeri har valgt en tagbaseret løsning – begge dele er lige godt, og de kan begge kalde sig for miljøvenlige virksomheder.

Ved at blive klimapartnere med NRGreen har Nørager Mejeri og Thise Mejeri hjulpet til, at du i fremtiden med god og grøn samvittighed kan skære en ekstra skive ost, spise dobbelt portion af havregrynene eller hælde hele to skvæt mælk i kaffen. 

Boligselskabet som blev en af de miljøvenlige virksomheder

Et sted hvor du spiser en ostemad, spiser havregryn eller drikker mælk i kaffen er i din lejlighed. Måske bor du i en af Lejerbo Boligselskabs lejligheder, og hvis det er tilfældet, er du slet skjult med til at gøre tilværelsen lidt grønnere.  

Vi er stolte af at kunne kalde os for klimapartnere – et partnerskab, som har stået på i en lang årrække. Med mange mennesker at huse, gav det for os rigtig god mening at installere solceller på de mange tage, som ellers stod og kaldte på solens lys. Det kan du læse meget mere om her

Ved at blive en af de miljøvenlige virksomheder hos NRGreen har Lejerbo Boligselskab taget et bæredygtigt valg om at lade deres mange tage stå til rådighed i den store grønne omstillings tjeneste.

Og således rundes dette skriv af i håbet om, at du sidder med en lyst til at blive klimapartnerne med os og dermed blive en af de miljøvenlige virksomheder, som vi er så stolte af at samarbejde med. 

Vi har plads til mange flere klimapartnere hos NRGreen, og du er altid velkommen til at kontakte os på 70 605 601 eller på info@nrgreen.dk

 

Læs også

Scroll til toppen