NRGREEN OPKØBER SOLAR NORDIC

NRGreen opgraderer solcelleaktiviteterne med opkøb af Solar Nordic A/S

 

NRGreen har opkøbt Solar Nordic A/S den 22. juli. Solar Nordic har igennem flere år opbygget en spændende profil og klaret sig godt i solcellemarkedet. I sommeren 2022 blev virksomheden mødt af nogle udfordringer og er derfor nu opkøbt af NRGreen

Købet skal være med til at øge NRGreen’s omsætning, aktivitet og samtidig give et endnu mere solidt fodfæste på det danske solcellemarked.


”Opkøbet er en af mange strategier i NRGreen, især hvis en virksomhed komplementerer vores eksisterende forretning godt, hvilket Solar Nordic A/S tidligere har vist med gode resultater hos offentlige og private virksomheder.
Vores fokus vil være til en start at få færdiggjort de igangværende arbejder hos de virksomheder som står forladt med et halvt eller delvist færdigt solcelle projekt”, fortæller Simon Borbiconi, partner i NRGreen.”

Efter opkøbet vil NRGreen naturligvis fortsat tilbyde solcelleløsninger og foreslå den mest miljørigtige løsning til den bedste pris samt stå for alle ansøgninger og tilladelser.

Når løsningerne er installerede, står vi for drift og vedligehold af installationen.

NRGreen kan også tilbyde at finansiere din virksomheds grønne løsning hvor besparelserne bruges til betaling af investeringen.

Derfor koster det intet at omlægge til en bedre, billigere og mere miljørigtig løsning fra NRGreen.

Læs om det nyeste solcelle projekt ”Københavns største solcelleanlæg” her: https://energiwatch.dk/Energinyt/Renewables/article14143877.ece
Leveret, finansieret og serviceret af NRGreen.

nrgreennrgreensolar billede

 

Læs også

Scroll til toppen