Skip to main content

Ledelsens syn på 2022: Potentialet i at tænke og investere grønt

24. februar 2023

Klimabevidsthed og grøn omstilling er mere end nogensinde blevet en stærk og nødvendig faktor for samfundet og for udviklingen af virksomheders profiler og kultur.

VE er essentielt

En visionær og langsigtet CSR-strategi er blevet en vigtig faktor for virksomhederne. Institutionelle og finansielle investorer retter konkur-rencemæssige fordele som en grøn profil medfører.

Danmarks regerings seneste energirapport fra april 2022 ”Danmark kan mere II” præsenterer en ambition om at firedoble den samlede produk-tion af energi fra sol og landvind og har en målsætning om at gøre Danmark uafhængig af russisk gas ved hjælp af vedvarende energi inden år 2030.

I både internationale og nationale klimaplaner er solceller, biogas og vindmøller udpeget som nøglefaktorer i den grønne omstilling fra fossile energiformer til vedvarende energiproduktion. For langt de fleste virksomheder er solceller den mest oplagte mulighed. Solceller er den løsning på vedvarende energi, der kræver mindst plads, da de ofte kan placeres på virksomhedernes tagareal, der på forhånd ikke bliver udnyttet. Derudover er det mindre tidskrævende at implementere solceller end andre energiløsninger, og det er samtidig den energi-løsning, der har den korteste tilbagebetalingstid på 4-8 år.

Vi er derfor flade for at kunne levere en essentiel energiløsning til de danske virksomheder, så vi kan bidrage til Danmarks klimamål. 

NRGreen styrker sin position

Hos NRGreen oplever vi en stigende efterspørgsel fra virksomheder, der med afsæt i forskellige motivationsfaktorer for alvor fokuserer på den grønne om-stilling i form af solceller.

I slutningen af året indgik vi en strategisk alliance med Atea, der er Nordens største IT-leverandør. Dette samarbejde medfører, at vi fremover leverer sol-energi til Ateas kunder, og derved bidrager i endnu højere grad til den grønne omstilling.

Fortsat øget vækst

Behovet og incitamenterne for at investere i grønne energiløsninger bliver ikke mindre i fremtiden, hvilket vi allerede mærker nu hos NRGreen. Vi er yderst bevidste om nødvendigheden af den vedvarende energi, og den rolle som erhvervslivet spiller i den samlede klimaindsats. Et stort antal af virksomheder tilslutter sig den grønne omstilling, og det er vores stigende antal kunder et tydeligt tegn på. Flere virksomheder henvender sig fortsat, mens adskillige af vores allerede eksisterende kunder vælger at udvide deres anlæg. For at imødekomme den stigende efterspørgsel, har vi i det forgangene år måtte øge vores personale, og vil desuden ansætte flere nye medarbejdere i 2023, så vi fortsat kan give vores kunder den bedste service og mest optimale rådgivning.

SKAL JERES VIRKSOMHED OGSÅ OMLÆGGE TIL BILLIGERE, VEDVARENDE SOLENERGI?

RING TIL OS PÅ +45 70 60 56 01, UDFYLD VORES KONTAKTFORMULAR ELLER SKRIV TIL OS PÅ INFO@NRGREEN.DK, OG HØR HVORDAN VI KAN HJÆLPE JER TIL ET MERE KLIMAVENLIGT ENERGIFORBRUG.
Læs også

Serviceaftale hos NRGreen sikrer vedligehold af dit solcelleanlæg

marts 15, 2024

Ledelsens syn på 2023: En stabil positionering på markedet

januar 22, 2024

Sådan virker solceller: Fra lys til energi

januar 10, 2024