Skip to main content

Serviceaftale hos NRGreen sikrer vedligehold af dit solcelleanlæg

15. marts 2024

I en tid, hvor vi skal passe på klimaet og tænke i klimavenlige løsninger, er ét af mange tiltag bl.a. at sørge for langtidsholdbare løsninger, der er bæredygtige og som ikke skal udskiftes på årlig basis. Når I har truffet et bæredygtigt og velovervejet valg om at anskaffe jer et eller flere solcelleanlæg til virksomheden, skal det selvfølgelig passes godt på, så det kan holde i mange år frem.

NRGreen tilbyder derfor en serviceaftale, så jeres solcelleanlæg altid fungerer optimalt. 

I denne artikel vil vi gennemgå, hvad en serviceaftale hos os indeholder, samt hvordan vi i vores fremtidige samarbejde vil vedligeholde jeres nye solcelleanlæg.

Vores serviceaftale sikrer et løbende vedligehold af jeres solcelleanlæg

Når I tegner en serviceaftale hos NRGreen løber den typisk i 120 måneder med opstart efter installationen af selve solcelleanlægget. En serviceaftale med os indebærer alt fra årligt eftersyn til løbende vedligehold. Står I og har købt jeres solcelleanlæg hos en anden virksomhed, er vi også til rådighed med en serviceaftale til jeres solceller.

Serviceaftalens indhold

I dette afsnit vil vi gennemgå serviceaftalen, som indeholder følgende punkter: 

  1. Årligt eftersyn
  2. Måling af DC spænding på hver enkelt streng for test af paneler.
  3. Tjek af eventuelle gennemføringer i bygning
  4. Test af RCD (Fejlstrømsafbryder)
  5. Tjek af solceller og monteringssystem
  6. Rens af filter og ventilator på invertere
  7. Fjernovervågning via Tablet/Browser for produktion samt fejlmeldinger

Hvordan udføres servicen? –Det gør vi med løbende kontrol af solcelleanlægget

Vedligeholdelse af solcelleanlæg kræver forskellige tiltag i løbet af året for at sikre, at alle parametre spiller. Vi foretager derfor bl.a. et årligt eftersyn af jeres solcelleanlæg, hvor vi laver en måling af DC spændingen på panelernes strenge, tjekker taggennemføring samt solceller og monteringssystem. Vi tester også fejlstrømsafbrydere og efterspænder klemmer på kabler i inverteren. 

Derudover foretager vi stikprøver af fugtighed på loftrum ved gennemføringer og tjekker termografering af inverteren, for på den måde at forhindre overophedning. Løbende gennem året laver vi ligeledes fjernovervågning, hvor vi kan holde øje med eventuelle fejlmeldinger. Vores fjernovervågning bruger vi ligeledes også til at sikre jer, at I opnår den korrekte besparelse på jeres solcelleanlæg. 


Skulle der opstå en fejlmelding har NRGreen en forpligtelse til at få udført den nødvendige service dagen efter, at dette er blevet registreret. Dette skal ske på telefon 70 605 601 eller på mail service@nrgreen.dk.

Rengøring af jeres solceller – afregning uden for aftalen.

Foruden at foretage en service af solcelleanlægget og dets drift, kommer vi ligeledes også forbi og rengør solcelleanlægget efter aftale og på regning. Når man vasker et solcelleanlæg, skal det ske i kalkfrit vand og under de korrekte forhold. Dette stiller vi hos NRGreen til rådighed ved at have vores eget vaskeanlæg, hvor vi udfører den nødvendige rengøring, rensning og vedligeholdelse af solcelleanlægget.

Hvorfor er korrekt rensning af solceller vigtigt?

Levetiden på inverteren, som omformer strømmen, forlænges ved en korrekt rensning af filteret og ventilatoren. Derfor er en korrekt rensning af jeres solcelleanlæg vigtigt, da I derved forlænger levetiden.

Service af solcelleanlæg er essentielt  

Vi anbefaler altid, at man tegner en serviceaftale, når man får installeret et solcelleanlæg. Det gør vi, da der skal mange forskellige komponenter til at få et solcelleanlæg til at spille – komponenter som vi er eksperter på og komponenter, som I derfor ikke skal bekymre jer om, når der skal ydes den nødvendige og korrekte vedligeholdelse af jeres solcelleanlæg. Kontakt os allerede i dag, og lad os tage en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe jer med at træffe et klimavenligt valg med et solcelleanlæg og en serviceaftale. 

SKAL JERES VIRKSOMHED OGSÅ OMLÆGGE TIL BILLIGERE, VEDVARENDE SOLENERGI?

RING TIL OS PÅ +45 70 60 56 01, UDFYLD VORES KONTAKTFORMULAR ELLER SKRIV TIL OS PÅ INFO@NRGREEN.DK, OG HØR HVORDAN VI KAN HJÆLPE JER TIL ET MERE KLIMAVENLIGT ENERGIFORBRUG.
Læs også

Ledelsens syn på 2023: En stabil positionering på markedet

januar 22, 2024

Sådan virker solceller: Fra lys til energi

januar 10, 2024

Bæredygtige danske virksomheder

januar 2, 2024