Skip to main content

Bæredygtige danske virksomheder

02. januar 2024

Skub jeres virksomhed i retning mod et grønnere energiforbrug med vedvarende solenergi, og lad NRGreen hjælpe jer med at blive en klimaorienteret og mere bæredygtig virksomhed. Ved hjælp af et solcelleprojekt kan I tage et aktivt ansvar for klimaet og som resultat af dette se frem til en økonomisk besparelse på virksomhedens elforbrug. Lyder det som noget for jer? Så læs med her, hvor vi introducerer en række af de samarbejder, vi har med andre danske virksomheder, der har taget et mærkbart skridt i en grønnere retning – for dem, for klimaet og for vores fælles CO2-reducering. 

Bliv en mere klimavenlig virksomhed med vores hjælp

Vi har alle sammen et fælles ansvar for at gøre vores tilværelse lidt grønnere, og hos NRGreen tilbyder vi miljørigtige energiløsninger til virksomheder, som ønsker at sætte en klimaorienteret bæredygtighed på dagsordenen. Det skal være et nemt valg at træffe, hvis man ønsker at blive en mere klimavenlig virksomhed, og derfor tilbyder vi både finansiel leasing, operationel leasing og erhvervslån. Kontakt os endelig for at høre mere om disse løsninger.

En helhedsløsning til jer for klimaet

For at gøre valget lettere at træffe, tilbyder NRGreen en helhedsløsning, hvor vi foretager en grundig gennemgang af virksomhedens energibehov. Ud fra disse beregninger tilbyder vi en aftale, som både er god for klimaet, men også for jeres virksomheds økonomi. Vi står for bureaukratiet, driften og vedligeholdet. Det er ikke en omkostningsrig affære – besparelsen bruges nemlig til afbetalingen af den grønne investering. Hvis I har nogle spørgsmål eller vil høre mere om denne løsning, er vi klar til at besvare alle jeres spørgsmål.

Det største tagbaserede solcelleanlæg på Sjælland

Et eksempel på en virksomhed, som NRGreen har hjulpet med at øge deres bæredygtighedsindsats er Bellagroup. Bellagroup er en af Skandinaviens førende virksomheder inden for hoteller, konferencer, events og hospitality. De er bosat i Danmark, og er ligeledes blevet et imponerende solcelleprojekt rigere. Det er en inspirerende indsats af en virksomhed, at de benytterderes 16.000 kvadratmeter tag til at give klimaet en hjælpende hånd. Deres investering i solcelleprojektet vil blandt andet betyde 379 ton mindre CO2-udledning pr. år. De kan nu drage fordel af at være blevet en mere klimavenlig virksomhed. I kan læse meget mere om vores samarbejde med dem her.

Bellagroup er heldigvis ikke den eneste virksomhed, der arbejder på at blive mere klimavenlige I vores kundeportefølje kan vil blandt andet nævne virksomheder som: 

De har alle hver især givet et stort bidrag til klimakrisen ved at investere i imponerende solcelleprojekter, som vi er glade for at have udviklet og opført. Ved at klikke på navnene med links ovenfor, kan I læse mere indgående om vores forskellige samarbejder med de forskellige virksomheder. 

En grøn virksomhed på verdenskortet 

I NRGreen vægter vi både faglighed og fakta højt. Netop derfor er vi begejstrede over, at så mange danske uddannelsesinstitutioner har haft lyst til at investere i solcelleprojekter. I kan læse meget mere om vores samarbejde med landets uddannelsesinstitutioner i artiklen “Grøn skolestart på danske uddannelser”. Her kan I få et særligt indblik i de mange uddannelsesinstitutioner, som vi har indgået et grønt samarbejde med. 

Et dansk gymnasium bidrager positivt til klimaet 

Vi vil særligt gerne sætte fokus på Tårnby Gymnasium, som foruden at være blevet et solcelleanlæg rigere, nu også er på listen over UNESCO Verdensmålsskoler. For at blive optaget på denne liste er følgende kriterier gældende: 

  • Deltagelse i og opbakning til UNESCO ASP-arbejdet fra skolens ledelse, pædagogisk råd, elever og forældre
  • UNESCO ASP strategien 2022-2026 indgår i skolens værdigrundlag, målsætning og faglig-pædagogiske udviklingsaktiviteter
  • Omfang og karakter af de konkrete idéer og planer til fremtidige UNESCO ASP aktiviteter
  • Idéer til synliggørelse af UNESCO ASP lokalt og nationalt, samt mulige bidrag til netværkets fælles arbejde

Det er en stor anerkendelse af  Tårnby Gymnasium, at de bliver anerkendt for deres klimaindsats, så det er en case, som vi er stolte af at have udviklet– solcelleprojektet vil nemlig give dem en årlig besparelse på 48.894 kWh. Når man bliver en af UNESCOS Verdensmålsskoler, forpligter man sig til FN’s 17 verdensmål, og disse mål ønsker vi at hjælpe virksomheder med at imødekomme – det kan I læse mere om her.

Hvorfor skal I blive en mere klimavenlig virksomhed?

Hvis vi skal skære pointen om, hvorfor I skal blive en klimavenlig virksomhed, helt ind til benet, har vi herunder listet fire grunde til, at I skal indgå et samarbejde med NRGreen. De lyder således: 

  1. Konkurrencedygtig bæredygtighed: Solenergi reducerer virksomhedens aftryk på klimaet ved at mindske udledningen af drivhusgasser. Det gør dermed virksomheden konkurrencedygtig i markedet, hvor der er et stigende fokus på klimaorienteret bæredygtighed.
  2.  Økonomiske fordele og langsigtet besparelser: Solenergi kan føre til betydelige besparelser på elregningen på lang sigt.
  3. Stabilitet: Solceller giver virksomheden mulighed for at generere sin egen energi uafhængigt af eksterne energikilder.
  4. Incitamenter og støtteordninger: I Danmark er der forskellige støtteordninger, afgiftsfritagelser og tilskud til virksomheder, der investerer i vedvarende energi som solceller. Kontakt os for at høre mere om disse støttemuligheder.

        Indsatser inden for klima, sociale og ledelsesmæssige forhold

        Desuden vil vi herunder præsentere et, måske velkendt, begreb, som mange af vores klimavenlige virksomheder nu kan krydse af på listen. 

        ESG står for environment, social og governance. Når man har investeret i et solcelleprojekt, kan virksomheden til en start brande sig selv på at gøre en indsats inden for E’et i ESG. I en tid, hvor der bliver stillet høje krav til virksomheder, kan det altså være en fordel at igangsætte en indsats, der gør virksomheden mere klimavenlig. 

              Et medlemskab der betyder noget for os og for klimaet

              Valget om at blive en bæredygtig virksomhed er et stort ansvar, som vi mener, skal lægges i de rette hænder. Hos NRGreen er vi stolte af at være medlem af brancheforeningen Dansk Solcelleforening. Med dette samarbejde ønsker vi at udbrede kendskabet til solceller generelt, samt til forskningen bag og udviklingen af solcelleanlæg. Hertil ønsker vi at støtte forskellige initiativer, som fremmer efterspørgslen på solceller. Derudover bestræber vi os på at kommunikere om de mange muligheder for solceller til landets politikere og relevante myndigheder, så de har solceller i deres overvejelser, når de træffer forskellige love og bekendtgørelser, som har den grønne omstilling på dagsordenen. 

                    Ønsker jeres virksomhed at omstille til bæredygtig solenergi?

                    Vil I vide mere om solenergi og blive oplyst om, hvad solceller kan gøre for jeres virksomhed? Eller er der andre spørgsmål, som trænger sig på? Så skal I være velkomne til at udfylde vores kontaktformular, hvorefter vi vil kontakte jer til en uforpligtende samtale om jeres potentiale for klimavenlige løsninger. 

                          SKAL JERES VIRKSOMHED OGSÅ OMLÆGGE TIL BILLIGERE, VEDVARENDE SOLENERGI?

                          RING TIL OS PÅ +45 70 60 56 01, BESTIL EN ENERGIRAPPORT ELLER SKRIV TIL OS PÅ INFO@NRGREEN.DK, OG HØR HVORDAN VI KAN HJÆLPE JER TIL ET MERE KLIMAVENLIGT ENERGIFORBRUG.

                          Læs også

                          Serviceaftale hos NRGreen sikrer vedligehold af dit solcelleanlæg

                          marts 15, 2024

                          Ledelsens syn på 2023: En stabil positionering på markedet

                          januar 22, 2024

                          Sådan virker solceller: Fra lys til energi

                          januar 10, 2024