Skip to main content

NRGreen medlem af dansk solcelleforening

29. oktober 2021

NRGreen medlem af Dansk Solcelleforening

NRGreen kan med stor glæde fortælle, at vi er blevet medlem af brancheforeningen, Dansk Solcelleforening. Det er jo ikke nogen hemmelighed, at vi er store fortalere for solenergi, og det er vi af følgende grunde:

  • Solenergi er en af de billigste former for vedvarende energi vi kan få på verdensplan.
  • Det er en vigtig kilde i kampen for at nedsætte drivhusgasser.
  • Solceller er CO2-neutrale i brug.
  • Solcellerne har en levetid på mindst 30 år.

For så en vigtig og brugbar energikilde er vi, ligesom Dansk Solcelleforening, noget foruroligede over, at kun 4% af al energi i Danmark kommer fra solenergi. Og den lave procentdel vil vi støtte Dansk Solcelleforening i at arbejde målrettet for at forhøje. Sammen med Dansk Solcelleforening vil vi blandt andet: Støtte initiativer der generelt har til formål at fremme efterspørgslen efter solceller. Udbrede kendskabet til solceller, forskning og udvikling af solcelleanlæg. Kommunikere til politikere og myndigheder om mulighederne ved solceller og sikre en høj prioritering af dette i udarbejdelse af love og bekendtgørelser. Alle i NRGreen glæder sig meget til samarbejdet.

SKAL JERES VIRKSOMHED OGSÅ OMLÆGGE TIL BILLIGERE, VEDVARENDE SOLENERGI?

RING TIL OS PÅ +45 70 60 56 01, UDFYLD VORES KONTAKTFORMULAR ELLER SKRIV TIL OS PÅ INFO@NRGREEN.DK, OG HØR HVORDAN VI KAN HJÆLPE JER TIL ET MERE KLIMAVENLIGT ENERGIFORBRUG.
Læs også

Serviceaftale hos NRGreen sikrer vedligehold af dit solcelleanlæg

marts 15, 2024

Ledelsens syn på 2023: En stabil positionering på markedet

januar 22, 2024

Sådan virker solceller: Fra lys til energi

januar 10, 2024