Skip to main content

NRGreen og Atea går sammen for et grønnere erhvervsliv

20. december 2022

NRGreen indleder et nyt samarbejde med it-leverandøren atea med et formål om at fremme den grønne omstilling I det danske ervhervsliv

Et samarbejde for et grønnere Danmark

D. 16. december 2022 er NRGreen indgået i et nyt samarbejde med Nordens største IT-leverandør, Atea. Det nye partnerskab betyder, at Ateas kunder fremover kan omlægge til grøn og vedvarende energi fra solceller med NRGreen som underleverandør. 

Når en virksomhed køber IT-produkter fra Atea, vil de frem over også kunne købe et solcelleprojekt fra NRGreen, der kan være med til at levere grøn strøm til deres nye IT-produkter og øvrige energiforbrug. 

Ved at indgå i et partnerskab med Atea giver det NRGreen mulighed for at bidrage til den bæredygtige omstilling i endnu højere grad, end hvad vi allerede gør på forhånd.

Vi ser en stor mulighed i at samarbejde med en virksomhed som Atea, der påtager sig et ansvar for ikke bare deres egen CO2 reducering, men også tænker ud over deres egen virksomheds forbrug. I NRGreen har vi en vision om at gøre det danske erhvervsliv grønnere, så derfor er vi sikre på, at vores nye samarbejde med Atea vil bidrage markant til den grønne omstilling,” siger Simon Borbiconi, partner i NRGreen.

Atea sætter bæredygtighed på dagsorden

Ateas nye samarbejde med NRGreen er ikke IT-virksomhedens første bæredygtighedstiltag. Med en omfattende bæredygtighedsstrategi, arbejder Atea for at reducere CO2 udledningen fra ikke bare deres egen virksomhed, men nu også deres kunders. Atea har desuden flere projekter, hvor de med en række IT-løsninger arbejder for at nedbringe virksomheders CO2 udledning. Derudover har de også et højt fokus på social bæredygtighed. Derfor er vi i NRGreen glade for at kunne bidrage til deres fremtidige bæredygtighedsstrategi. 

SKAL JERES VIRKSOMHED OGSÅ OMLÆGGE TIL BILLIGERE, VEDVARENDE SOLENERGI?

RING TIL OS PÅ +45 70 60 56 01, UDFYLD VORES KONTAKTFORMULAR ELLER SKRIV TIL OS PÅ INFO@NRGREEN.DK, OG HØR HVORDAN VI KAN HJÆLPE JER TIL ET MERE KLIMAVENLIGT ENERGIFORBRUG.
Læs også

Serviceaftale hos NRGreen sikrer vedligehold af dit solcelleanlæg

marts 15, 2024

Ledelsens syn på 2023: En stabil positionering på markedet

januar 22, 2024

Sådan virker solceller: Fra lys til energi

januar 10, 2024