Skip to main content

Solceller til markanlæg og på landbrugsjord

19. januar 2023

Hos NRGreen tilbyder vi både levering, myndighedsbehandling, installation, montering og service på solcelleanlæg til virksomheder, som ønsker at bidrage til den grønne omstilling. Vi leverer langtidssigtede og bæredygtige helhedsløsninger til jeres virksomhed, der altsammen er baseret på solenergi. Herunder kan du læse meget mere om, hvordan I kan få solcelleanlæg på mark og/eller solcelleanlæg på landbrugsjord

Solcelleanlæg på mark

Investerer jeres virksomhed solcelleanlæg på mark bliver det monteret på en række stativer. I modsætningen til solcelleanlæg på tag, der som oftest lægges fast med ballaststen, skal stativerne på jord fastsættes i jorden, og derfor er omkostningen af et solcelleanlæg på mark dyrere, da man her skal bruge mere stål til denne løsning. 

Man kan ikke udnytte mere plads ved at vælge et solcelleanlæg på mark, end med solceller på taget, men man kan derimod i højere grad vinkle solcellerne i den optimale retning. Netop derfor er solcelleanlæg på mark en smart løsning for virksomheden. Hvad angår skyggebelastningen på det nye solcelleanlæg på mark afhænger det af, hvor man placerer det. Det er rigtig vigtigt, at man investerer i stativer af en god kvalitet til sit solcelleanlæg på mark, da det skal kunne stå imod alt slags vind og vejr.

Solceller på landbrugsjord

Hvis jeres virksomhed ejer jord, der ligger op til jeres ejendom, og I ønsker at hjælpe den grønne omstilling, med en økonomisk besparelse i købet, er det oplagt at udnytte arealet til et solcelleanlæg. Processen omkring solceller på landbrugsjord kan dog godt være en smule kompleks, da det i nogle tilfælde vil kræve en ny lokalplan. Dette vil indgå i myndighedsbehandlingen, men hos NRGreen står vi også gerne for denne del af processen, så det bliver så let som muligt for jeres virksomhed at omlægge til vedvarende energi.

SKAL JERES VIRKSOMHED OGSÅ OMLÆGGE TIL BILLIGERE, VEDVARENDE SOLENERGI?

RING TIL OS PÅ +45 70 60 56 01, UDFYLD VORES KONTAKTFORMULAR ELLER SKRIV TIL OS PÅ INFO@NRGREEN.DK, OG HØR HVORDAN VI KAN HJÆLPE JER TIL ET MERE KLIMAVENLIGT ENERGIFORBRUG.
Læs også

Serviceaftale hos NRGreen sikrer vedligehold af dit solcelleanlæg

marts 15, 2024

Ledelsens syn på 2023: En stabil positionering på markedet

januar 22, 2024

Sådan virker solceller: Fra lys til energi

januar 10, 2024