NRGREEN – ER SOLCELLER EN GOD INVESTERING?

NRGreen: Hvorfor er det en god idé at investere i solceller?

Det er det fordi der er så mange fordele ved at investere i et solcelleanlæg:


  • God tilbagebetalingstid i forhold til levetiden af produktet.
  • Lang levetid på imellem 40-50 år.
  • Reduktion af virksomhedens energiforbrug på 10-30% årligt.
  • Med en forventet CO2-afgift til virksomhederne i 2023 vil virksomhederne spare yderligere på deres energiomkostninger.
  • Virksomheden belaster ikke vores fælles elnet, da din virksomhed reduceres sit energiforbrug med 10-30% årligt.
  • Solceller vil i mange tilfælde være et mere klimavenligt alternativ til andre energikilder – og din virksomhed bidrager dermed til den grønne omstilling.
  • Den bæredygtige investering kan synliggøres i virksomhedens grønne regnskab & CSR-profil.

SOLCELLERS LEVETID.

Solcellerne i solcelleanlægget forventes i dag at holde i ca. 40-50 år. Levetiden på solcellepaneler er nemlig særdeles lang, og det ses også på de garantier, der stilles.

De fleste solcellepaneler leveres med en produktgaranti på hele 15 år samt en ydelsesgaranti på 25 år. Ydelsesgaranti betyder, at producenten garanterer en minimumseffekt af solcelleanlægget i 25 år.

Alle solceller har en generel degradering af deres effektivitet over deres levetid. Det betyder, at et solcelleanlæg ikke producerer den samme mængde strøm når det er helt nyt kontra når det er +25 år.

Denne del er typisk dækket ind under producenternes ydelsesgaranti, som garanterer at panelerne producerer minimum 80-85% efter 25-30 år.

Som nævnt ovenfor har solcellepanelerne dog en ydelsesgaranti, der sikrer dig mod for voldsomme effektivitetsfald.

Producenten garanterer således overfor kunderne, at ydelsen fra solcellerne stadig er relativt høj selv når solcellerne har nået en vis alder.

For stort set alle solceller lyder denne typisk på 90% ydelse efter 15-20 år og 80% ydelse efter 25-30 år.

1-2-3 SÆT IGANG.

NRGreen har mulighed for at tilbyde alle danske virksomheder et klimapartnerskab. Dette betyder, at vi kan finansiere jeres solceller som et “pay as you save-projekt”, så jeres grønne omstilling kan gennemføres som en omkostningsneutralt investering.

I Kastrup Lufthavn udnytter virksomheder allerede solen til at spare på energien og derved være med til at forbedre klimaet i Danmark.

nrgreen

nrgreen

Læs også

Scroll til toppen